Topsport Injuries

/Topsport Injuries
Topsport Injuries2020-10-27T19:37:05+00:00

Natuurlijk genezen begint met verwondering en eindigt met een uitzonderlijke prestatie

Het doorgronden en behandelen van sportblessures middels kruidengeneeswijze is bijzonder en allesomvattend. Het beoogt namelijk een rijke ervaring om meer met je aandacht naar je lichaam te gaan, zoals tientallen topsporters hebben ervaren. Als Body Cure Specialist beschikt Gannie over een unieke behandelplan, ook wel bekend als Natural Authentic Rehabilitation Program [NARP].

Door de NARP procedure te doorlopen, zal bij herstel op wedstrijdniveau een invasieve terugval worden voorkomen. Deze vorm van genees- en behandelwijze is exceptioneel, waarbij de inzetbaarheid en limiet der samenstelling van kuren, elixers, extracten, balsems, diverse hydro-therapeutische kuurbaden en mental strength sessions geen grenzen kent. Verantwoordelijkheid nemen over het eigenbelang en tijdig doorgeven van updates speelt hierbij een belangrijke rol.

Hierbij wordt namelijk de focus gelegd op het geheel om verantwoord blessures te overwinnen, tevens het evalueren hoe de fysieke gesteldheid en prestatieniveau te verbeteren. Behandelt men echter alleen het symptoom, dan is de vatbaarheidsrisico op een terugval groter.

Functionele behandelwijze

Onze fysieke en mentale gesteldheid moet compleet in vorm zijn om tot een gezond en sterk herstelprestatie te komen aangezien elk organisme in ons lichaam een zelf-herstellend vermogen bevat en meer is dan een materie. Ik werk vanuit een alomvattende zienswijze dat lichaam en geest één geheel zijn. Ik adviseer dan ook dat ons lichaam bij een blessure back to nature moet gaan om het zelf-genezend vermogen optimaal te activeren. Dit wordt bewerkstelligd vanuit diverse ingangen waarbij de inwendige mens organisch en uitwendig aangestuurd wordt. Het doel van de NARP-behandeling is om alle inwendig mechanismen op natuurlijke wijze met krachtige natuurbronnen te bedienen en te vernieuwen.

Om een herstel ondersteunend programma aan te bieden, zal vooraf een intakegesprek plaatsvinden om zorgvuldig een behandelplan op te stellen. Een NARP-behandelplan bestaat uit drie gradaties;

  Reguliere [vastgestelde] blessure 
  Blessure op termijn
  Terminale blessure

1.  Reguliere blessure
Voor de meest voorkomende [sport]blessures die acuut ontstaan zoals; verstuiking/distorsie, hamstring blessure, spier/peesontsteking, vochtophoping etc. Er ontstaat een verhoogde kans op blessures als de belasting groter is dan de belastbaarheid van de sporter.
Dit behandelplan is kortdurend en zal getracht worden de blessure binnen afzienbare tijd te herstellen en op te bouwen.

2.  Blessure op termijn
Voor [sport]blessures waarbij men langdurig is uitgeschakeld, waardoor men niet meer actief kan deelnemen op wedstrijdniveau.
Een blessure op termijn vraagt om een langdurig herstelperiode. Hierbij is het toepassen van een natural authentic rehabilitation program verantwoord. Dit behandelplan duurt overwegend vier maanden en wordt op basis van tussentijdse updates eventueel bijgesteld om tot een krachtig herstel en topprestatie te komen.

3.  Terminale blessure
Voor [sport]blessures waarvan men na diverse behandelingen [mogelijk] niet meer kan deelnemen aan sport op wedstrijdniveau.
Een natural authentic rehabilitation program bij terminale blessures duurt overwegend zes maanden tot een jaar. Alvorens dit behandelplan te starten zal eerst een kuurbehandeling worden aangeboden om het effect en resultaat te beoordelen. Bij een positieve opleving zal het traject worden voortgezet. Er zal dus verantwoord gewerkt worden aan opbouw van het zelfgenezend vermogen en sportprestatie.

Bijzonder tarief
Voor een NARP-behandelplan geldt een bijzonder tarief. De prijsindicatie zal op de persoonlijke doelstellingen en behandelplan worden afgestemd. Hierom is de beoordeling en prijsindicatie bij een geblesseerde gelieerd aan een behandelclassificatie niveau 1/2/3.
Wilt u meer weten? Tijdens werkdagen van 12:00 t/m 17:00 uur kunt u telefonisch contact opnemen of via whatsapp een bericht sturen op telefoonnummer +316 4841 4024.

Natural Authentic Rehabilitation Program

   Sport-related injuries & body disturbance
   Improve physical & mental performance
   Purifying & resetting the body
   Improve immune system
   Regulate blood circulation
   Optimize vitality  Strength & Power
   Mental strength sessions
   NARP Special Service

“Een blessure is niet alleen een proces van herstel,
het is een proces van ontdekking”