Contact Page2020-06-03T11:21:30+00:00

Raadpleeg altijd eerst uw huisarts bij ziekte of ernstige klachten.
Wenst u een kuurbehandeling ? Vul onderstaand formulier in voor een vragenlijst of neem contact op voor een persoonlijk consult.
De ingevulde vragenlijst volstaat, er is geen sprake van enig fysieke handeling of onderzoek. Middels de vragenlijst zal de fysieke en mentale gesteldheid, organische conditie en immuunsysteem beoordeeld worden.

De wet op privacy en bescherming persoonsgegevens zijn gewaarborgd. Zie “disclaimer”

–  Bij het beoordelen van een vragenlijst/kuurbehandeling zijn administratiekosten van €35,- verbonden.
–  Een overzichtelijke kuurbehandeling en prijsindicatie zal ter inzage toegezonden worden na beoordeling vragenlijst.
–  De prijsindicatie is afgestemd op de persoonlijke kuurbehandeling. Hierom is de samenstelling, kuurdagen/weken en bereidingstijd voor een ieder geheel anders.
–  Uitsluitend na goedkeuring zal een kuurbehandeling of product vers ambachtelijk bereid worden.

Natuurlijk, hygiënisch, vers en ambachtelijk op maat bereiden vereist speciale aandacht en werkuren. De kuren en producten van Gannie BodyCure voldoen aan de strengste normen van kwaliteit en uniformiteit.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen van maandag t/m donderdag van 12:00 tot 16:00 uur.
Echter is het niet bedoeld voor een telefonisch consult of update.

–  Consult op afspraak: maandag t/m donderdag van 12.00 tot 16.00 uur [€50,- p.p. max. 60 min].
  Consult op afspraak: zaterdag weekendtarief [€75,- p.p. max. 60 min].
–  Email: bodycure@gannie.nl / madjahalah@gannie.nl
  Tel: +316 4841 4024
–  Adres praktijk: Diergaardesingel 103, 3014 AH te Rotterdam
–  Parkeergelegenheid: optie 1. Diergaardesingel – optie 2. Parkeergarage Schouwburgplein 2
–  Zondag gesloten

Een consult biedt persoonlijke aandacht, een luisterend oor en is tevens voor het opmaken van een verantwoord dossier. Daarnaast biedt Gannie nieuwe inzichten en een eerlijk advies. Indien een kuurbehandeling, personal coaching of mentale sessie niet mogelijk is, zal u worden doorverwezen naar de huisarts of behandelend specialist.

–  Ophalen van kuren en producten is op afspraak van 12.00 tot 16.00 uur.
–  Verzending van een kuurpakket is tevens mogelijk. Hierbij zijn verzend- en servicekosten aan verbonden.
–  Kuren en producten zijn niet op voorraad. Deze worden op individuele basis [op maat] gemaakt.
Nazorg kuurbehandeling
– Een update tijdens of na een kuurbehandeling is gewenst en in uw voordeel, maar geheel vrijblijvend.
– Verzend een whatsapp voor een korte update. Een telefonische update is niet mogelijk i.v.m. werkzaamheden en dagplanning.
– Indien een kuur moeizaam verloopt, zal er een nazorg-consult plaatsvinden.
– Vervolgens zal overwogen worden om de kuurbehandeling te continueren of te beëindigen.

Nazorg personal coaching & geestelijk welzijn sessie
 Een update biedt de mogelijkheid uw persoonlijke groei en ontwikkeling te delen.
 Voor een persoonlijke update van 30 minuten, bel of app voor het maken van een afspraak.
 Een telefonische update is niet mogelijk i.v.m. werkzaamheden en dagplanning.

 Wees verantwoordt en luister naar uw lichaam. Bij onvoldoende resultaat is een bezoek aan de huisarts altijd zinvol.

Verzending Internationaal
Het is mogelijk een kuurbehandeling of product per luchtpost in het buitenland te ontvangen. Zie nr. 1 ”procedure & vragenlijst”.
Alle kuren & producten worden ambachtelijk op maat bereid door Gannie BodyCure Specialist.

Hulp in het buitenland
Verblijft u in het buitenland en wegens slepende gezondheidsredenen fysiek of mentaal uit balans? Gannie op locatie uitnodigen om u ter plekke te behandelen behoort tot de mogelijkheid. Op locatie kan Gannie meer betekenen als het gaat om het persoonlijk beoordelen van een ziekte, verstoring, blokkade of geestelijke disbalans. Het bestrijden ervan, zal met al haar krachtige eigenschappen worden ingezet om de oorzaak en wortel te domineren.

Voor meer informatie zie “International Service”.

Voor het behandelen van topsporters geldt een bijzonder tarief.
Voor een uitzonderlijk herstel en topprestatie hanteert Gannie BodyCure Specialist drie gradaties behandelpakketten.
Ter beoordeling zal er vooraf een intakegesprek plaatsvinden.

1.  Reguliere blessures
Voor de meest voorkomende [sport]blessures die acuut ontstaan zoals; verstuiking/distorsie, hamstring blessure, spier/peesontsteking, vochtophoping etc. Er ontstaat een verhoogde kans op blessures als de belasting groter is dan de belastbaarheid van de sporter.
Dit behandeltraject is kortdurend en zal getracht worden de blessure binnen afzienbare tijd te herstellen en op te bouwen.

2.  Blessures op termijn
Voor [sport]blessures waarbij men door o.a. een operatie langdurig is uitgeschakeld, waardoor men niet meer actief kan deelnemen op wedstrijdniveau. Een operatieve ingreep vraagt om een langdurig herstelperiode. Hierbij is het toepassen van een natural authentic rehabilitation behandeltraject verantwoord. Dit behandeltraject duurt maximaal vier maanden en wordt op basis van tussentijdse updates eventueel bijgesteld om tot een helend en krachtig herstel te komen.

3.  Terminale blessures
Voor [sport]blessures waarvan men na diverse behandelingen [mogelijk] niet meer kan deelnemen aan sport op wedstrijdniveau.
Een natural authentic rehabilitation behandeltraject bij terminale blessures duurt minimaal zes maanden tot een jaar. Alvorens dit traject in te gaan zal eerst een kuurbehandeling aangeboden worden om het effect en resultaat te beoordelen. Bij een positieve opleving zal het traject starten. Zorgvuldig en verantwoordt zal er gewerkt worden aan opbouw van het zelfgenezend vermogen en sportprestatie.

  De prijsindicatie zal worden afgestemd op de persoonlijke doelstellingen en behandeltraject. Hierom is de beoordeling en samenstelling van elke topsporter geheel anders. Uitsluitend na goedkeuring zal het behandeltraject van start gaan.
Natuurlijk, hygiënisch, vers en ambachtelijk op maat bereiden van kuurbehandelingen & producten vereist speciale aandacht en werkuren. De natuurlijke producten van Gannie BodyCure Specialist voldoen aan de strengste normen van kwaliteit en uniformiteit.

Voor meer informatie: “Topsport Natural Authentic Rehabilitation”

Wenst u een kuur? Vul onderstaand formulier in of neem contact op van maandag t/m vrijdag 12.00 tot 16.00 uur voor een persoonlijk consult. Tel: 06 4841 4024
  • Mededeling: Het beoordelen van een vragenlijst, samenstellen kuurbehandeling en ambachtelijk bereiden van kuren en producten op maat is een niet op zichzelf staand proces. Dit vereist speciale aandacht en werkuren.

    De huidige aanvragen worden hierom eerst verwerkt. Heeft u Gannie BodyCure Specialist dringend nodig? In dat geval kunt u telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak van maandag t/m donderdag vanaf 12.00 tot 17.00 uur.